essay dostoyevsky university of michigan sample essay standard english essay mla format a rainy day essay in hindi stereotype essay thesis an essay on criticism alexander pope analysis

Despre Noi

Despre Complexul VisPas

complex vispas chisinau

    Aflat chiar în inima capitalei, Complexul VisPas este reperului confortului desăvârșit! Complexul se bucură de o arhitectura modernă și are un design interior ce se evidențiază prin eleganță și rafinament. VisPas vine în întâmpinarea tuturor celor interesați de confort, oferind posibilitatea de a descoperi un loc care încântă chiar de la prima vizită.

Locația extrem de avantajoasă, aproape de cele mai importante zone ale orașului, atrage oameni de afaceri importanți, dar și turiști interesați să afle mai multe despre oamenii, tradițiile și farmecul vieții din Moldova.

Atmosferă primitoare, sofisticat și modern, cu servicii impecabile, toate vă vor convinge că suntem gazda perfectă pentru orice eveniment, fie că doriți să organizați o conferință, să sărbătoriți o zi importantă din viața dumneavoastră, să petreceți un sejur la noi sau pur și simplu să savurați din bucatele restaurantului nostru.

 Complexul VisPas vă oferă o gamă de servicii turistice, restaurant, 4 săli de conferințe, 4 săli de banchet și o terasă, toate într-o atmosferă de bun gust și un confort pe măsura celor 4 stele ale hotelului.

Complexul, pune la dispoziția dvs. locuri de cazare de tip single, double, double twin, deluxe suite și penthouse. Pe lângă acestea, dispune de 4 săli de banchet și o terasă, unde aveți posibilitatea de a organiza cele mai reușite petreceri, într-o ambianță elegantă și foarte artistic decorată. 

De aseemenea, vă oferim 4 săli de conferință, dotate cu instrumente esențiale și necesare, ce pot găzdui evenimente de afaceri grandioase.

Și mai nou, prestăm servicii de catering. Astfel beneficiați de o varietate de meniuri, conform preferințelor, tipului de eveniment și desigur a bugetului dumneavoastră.

ADRESĂ

Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004

REȚELE DE SOCIALIZARE