Noutăți VisPas Banchet Halls

În cadrul Complexului VisPas au fost inaugurate noi săli de banchete

În cadrul Complexului VisPas au fost inaugurate noi săli de banchete

În cadrul complexului VisPas au fost inaugurate  noi săli de bachete, ideale pentru organizarea celor mai reușite nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente. Analizați și alegeți unul dintre următoarele săli de banchet și rezervați preventiv, pentru marele eveniment din viața dvs.:

Toate sălile de banchet sunt decorate extrem de elegant, cu mobilier impecabil și atmosferă caldă. Interiorul lor, este proiectat într-un stil exclusiv, și poate găzdui de la 25 la 180 de persoane.

Lăsați planificarea evenimentului dvs. să fie un moment plăcut și ușor pentru dvs. Atunci când comandați localul, aveți posibilitatea de a alege un meniu în dependență de mai multe criterii. Vă puteți familiariza cu ofertele de banchet și aveți ocazia să apreciați varietatea și calitatea lor. Veți avea la dispoziție oferte de banchet destul de accesibile pentru orice buget, precum și mese delicioase ale restaurantului.

Competența exclusivă a personalului care activează în echipa VisPas, face posibilă organizarea oricărui eveniment, la cel mai înalt nivel. Veți fi plăcut surprinși de calitatea impecabilă a serviciilor și ospitalitate.

ADRESĂ

Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004

CONTACTE

Email: info@vispas.com
Tel: +373 (22) 24-21-29
Mob: +373 794 80 525
Fax: +373 (22) 21-05-15

REȚELE DE SOCIALIZARE