Serviciile Complexului VisPas

Vispas Chisinau

Tur virtual

Vispas Chisinau
Vispas Chisinau Serviciile Complexului

Hotel

Vispas Chisinau

Fie că plănuiți un sejur sau un concediu în Republica Moldova, noi vă stăm la dispoziție cu o gamă bogată de camere, chiar în sufletul capitalei.

La Hotel VisPas garantăm posibilitatea completă a relaxării și a răsfățului. Camerele elegante pe care vi le propunem, dotate la standarde de 4 stele, sunt o amplificare a confortului superlativ.

Complexul, pune la dispoziția dumneavoastră locuri de cazare de tip single, double, double twin, deluxe suite și penthouse.

Săli de banchet

Vispas Chisinau

Dacă sunteți în căutarea unui local care să găzduiască unul din evenimentele speciale din viața dumneavoastră, VisPas este alegerea perfectă. Noi vă oferim 4 săli de banchete, unde puteți organiza cele mai reușite nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente.

Capacitatea sălilor poate găzdui de la 25 până la 180 de invitați. Acestea au fost proiectate astfel încât să vă ofere o atmosferă caldă, rafinată, exclusivă și specială. Fie că vă doriți o seară liniștită și retrasă sau optați pentru o petrecere cu ritm și culoare, dans și voie bună, noi vă stăm la dispoziție cu toate detaliile necesare.

Vispas Chisinau Serviciile Complexului
Vispas Chisinau Serviciile Complexului

Săli de conferințe

Vispas Chisinau

Sunteți în căutarea unei locații potrivite pentru a organiza conferințe, workshop-uri adresate partenerilor de afaceri, team-building-uri, training-uri pentru angajați, lansări de noi produse și servicii, dezbateri sau orice alt tip de eveniment de afaceri? VisPas vă poate fi un partener ideal!

Echipa VisPas vine în sprijinul dumneavoastră și vă pune la dispoziție 4 săli de conferință ce pot găzdui între 25 și 180 de participanți, dotate cu ecran și proiector, sisteme de sonorizare, microfoane, flipchart, acces internet și echipament de traducere simultană.

Restaurant

Vispas Chisinau

Delicatețea desăvârșită pe care o veți regăsi în preparatele culinare pregătite în restaurantul VisPas este datorat calității serviciilor oferite și antuajului deosebit, care vor transforma fiecare vizită a dumneavoastră într-o experiență gastronomică.

Aici puteți savura din delicioasele bucate, preparate de cei mai ingenioși bucătari și amenajate în cel mai original mod. Pentru oaspeții noști suntem dispuși să pregătim atât bucate tipice europene, cât și bucate tradiționale moldovenești.

Vispas Chisinau Serviciile Complexului
Vispas Chisinau Serviciile Complexului

Terasă

Vispas Chisinau

VisPas dispune de o terasă, cu o capacitate de 72 de locuri, care se poate transforma într-un cadru perfect pentru o petrecere memorabilă. Amplasată într-un mediu excepțional, ce vă oferă în zilele călduroase de vară umbra copacilor și frumusețea florilor, acesta este locul ideal de a vă retrage departe de toate grijile și problemele dumneavoastră și a vă bucura de aerul curat într-un anturaj de poveste.

Odată ajunși la noi, vă veți putea bucura de strălucirea soarelui la răsărit sau la apus, de romantismul lunii, dar și de aerul curat.

Adresă

Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004

Rețele de socializare