Săli de conferințe în centru Chișinăului

Vispas Chisinau
Vispas Chisinau

Săli de conferințe în centru Chișinăului

În cadrul Complexului VisPas puteți găsi 4 săli de conferințe, care permit organizarea întâlnirilor de afaceri la orice nivel: de la o mică întâlnire, la cea mai grandioasă conferință, toate fiind asigurate cu echipamentul necesar pentru desfășurarea unui eveniment de succes. Puteți alege și comanda una dintre sălile noastre, în dependență de cantitatea de oaspeți și preferințe:

Silver Conference Hall
Trendy Conference Hall
Diamond Conference Hall
Platinum Conference Hall

Vispas Chisinau Trendy Conference Hall

Ținând cont de faptul că echipa VisPas se ocupă de absolut toate pregătirile și vă oferă sălile bine echipate, nu trebuie să pregătiți sala, să instalați sau să configurați echipamentul. Pe lângă acestea, vă oferă spațiu special amenajat pentru pauzele de coffee break.

Vispas Chisinau Platinum Conference Hall

Un factor extrem de important în alegerea unei săli de conferințe este o locație convenabilă pentru toți, cu acces la transport public și o distanță apropiată de principalele centre de afaceri. Complexul VisPas este situat chiar în centrul orașului, care este locul preferat atât pentru turiști cât și pentru oaspeții care vin să rezolve probleme de afaceri.

Vispas Chisinau Diamond Conference Hall
Adresă

Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004

Rețele de socializare